Evil Death Machine and Choir of Young Believers Choir vs. Evil

(biography only in danish - for now)

Choir vs. Evil - soloartister udfordrer hinanden

En forårsnat på en bar, gik det op for Jannis Noya Makrigiannis og Hans Emil Hansen at de beundrede hinandens respektive musikalske soloprojekter, henholdsvis Choir Of Young Believers og Evil Death Machine. Derfor besluttede de sig for at udfordre hinanden til at lave det bedste cover af en af modpartens sange og derfor kan man snart opleve resultatet af en fuldemands idé, der rent faktisk blev realiseret: "Choir vs. Evil" rammer gaden d. 24. september.

Projektet Choir vs. Evil har, udover de to bands, udviklet sig til også at involvere deres pladeselskaber Tigerspring og PonyRec, managementfirmaet Glimt samt kunstnerkollektivet Telefon Til Chefen. Det hele resulterer nu i udgivelsen af en split 7-tommer vinyl med 4 numre, 2 fra hvert band.

Udgivelsen markeres ved to arrangementer i henholdsvis Berlin og København. De to bands spiller sammen til Copenhagen Calling 2, som foregår d. 19. september på Bastard i Berlin, under den årlige Popkomm festival og igen tre dage senere på Global på Nørrebro. Mere info om disse arrangementer, samt pladeudgivelsen kan findes på projektets Myspace side, hvor man kan lytte til numrene fra Choir vs. Evil.

tracklist

  • Side A
  • Evil Death Machine: Wintertime Love
  • Evil Death Machine: Sugar In the Baby´s Face
  • Side B
  • Choir of Young Believers: Things I Stole
  • Choir of Young Believers: Why Must It Always Be This Way

more info

Myspace: www.myspace.com/evilchoir